Article Picture

Adidas NMD Goedkoop


Adidas NMD Goedkoop Adidas NMD Goedkoop

.

Als onderdeel van het opvallende gekleurde boost-pakket is deze Kopen Adidas NMD met een zwarte kernboost opnieuw te zien, want hij zal binnen een paar dagen zijn debuut maken. Het lifestyle-silhouet is simpelweg samengesteld uit een grijs / zwart microrib gebreid geweven bovenwerk, met meer ton-sur-ton zwarte accenten die het kenmerkende vetersysteem, hielembleem, EVA-inzetstuk op de achterkant en kenmerkende zoolunit over de volledige lengte sieren ontwerp.adidas Originals brengt later deze week al 8 kleurstellingen van hun immer populaire Adidas NMD Bestellen serie terug, maar als je op zoek bent naar iets klassiekers, dan hebben we goed nieuws voor je. De adidas NMD City Sock "Gum Pack", een populair aanbod dat teruggaat tot vorig jaar, zal op 27 april opnieuw worden uitgebracht bij geselecteerde Europese retailers. Dat betekent niet noodzakelijk dat we zowel de witte als de zwarte NMD City Sock-paren weer in de Verenigde Staten zullen zien aankomen, maar we hopen dat dit echt gebeurt.

Slechts enkele maanden voor 2020 is adidas al voorbereid en werkt het overdrive om hun jaarlijkse updates te geven aan enkele van hun vele nietjesilhouetten. En hoewel de Adidas NMD Goedkoop recentelijk op een laag pitje is gezet, lijkt het erop dat de Three Stripes zijn aandacht weer op het model richt met wat de NMD V2 lijkt te zijn. Hetzelfde maar toch anders, de update biedt zeer spaarzame aanpassingen aan de tijdloze hardloper met als meest opvallende de Boost-kleuring, een innovatie die pas onlangs zijn weg heeft gevonden naar algemene releases.

Vorige maand zagen we de Adidas NMD Aanbiedingen zijn debuut maken in verschillende kleurstellingen voor mannen en vrouwen. Dit weekend keert de vernieuwde NMD terug met een nieuwe feature. De adidas NMD XR1 valt in deze Core Black-colorway en heeft een ademend en flexibel Primeknit-bovenwerk voor een verbeterde pasvorm, samen met gegoten TPU-kwartpanelen, EVA-tussenzoolpluggen en een verduisterde Boost-tussenzool, een primeur voor de NMD XR1.

adidas houdt er blijkbaar van om op dezelfde dag een heleboel Adidas NMD Heren/Dames kleurstellingen te laten vallen, want het gebeurt deze week weer. Over slechts twee korte dagen, op 20 april, heeft adidas Originals weer een grote NMD-lancering gepland, met in totaal acht kleurstellingen van de NMD R1, NMD R2 en NMD XR1 in een assortiment van heren- en damesversies. Hoogtepunten zijn onder meer de levendige Shock Pink NMD R1 voor dames, de "Zebra" NMD XR1 en een "omgekeerde" zwart-wit gestreepte versie van de NMD R2.

www.schoenenplace.com

Comments